ELMARAD! - Lenka Vagnerova & Company - Farkasasszony

Koreográfia, koncepció, rendezés: Lenka Vagnerová
Koncepció és dramaturgia: Lenka Vagnerová, Zdeněk Jecelín
Zene: Ivan Acher
Díszlettervező: Ivan Acher
Jelmezek: Anna Solilová
Előadják: Andrea Opavská, Jana Vébrová
Fényterv: Michal Kříž
Hangtervezés: Eva Hamouzová
A projektet támogatta: Prága Főváros Önkormányzata, a Cseh Köztársaság Kulturális Minisztériuma

A La Loba a Lenka Vagnerová & Company többszörös díjnyertes előadása, amely két művészeti műfajt és két figyelemre méltó művészt ötvöz: Andrea Opavská táncosnőt és Jana Vébrová énekesnőt. Az előadás kettőjük féktelen energiáján, harmóniáján és mindenekelőtt a kifejezés erején és intenzitásán alapszik. Az előadás kulcsfontosságú eleme Ivan Acher zenéje, amely természeti dolgok hangjából fakad. A csontok, a fa, a húrok és az állatbőrök szolgálnak elemi esszenciául a rituális hangulatépítéshez, Jana Vébrová hangjával. A La Loba-t az a történet ihlette, amelyet mesemondók nemzedékei adnak tovább a Föld számos helyén: egy nő, aki éveken át bolyong a vidéken, lényeket épít a magával cipelt csontokból, és képes újra életre kelteni őket. Átfogja az életet és a halált is. Azt azonban senki sem tudhatta, milyen nehéz és elviselhetetlen számára a sorsa. Mi van akkor, ha ereje örökké tart? Állandóan figyel minket. Mi csak egy rövid szakasza vagyunk az életének. Néha rajtunk nevet. De mi van, ha elfogy a türelme? Elsajátítja saját létezésének feltételeit, és talán nem akar még egyszer mindent megismételni. „Első látásra furcsa, egészen rendkívüli. Bár alig észrevehető. Senki sem hallja, bár nem néma. Hiába áll, mégis elfordul.

Videó ajánló itt

Partnereink

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/futurewebpro/horizontfesztival.hu/system/core/Output.php:538)

Filename: core/Common.php

Line Number: 564

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Compile Error

Message: Declaration of Phalcon\Http\Message\UriFactory::createUri($uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface must be compatible with Psr\Http\Message\UriFactoryInterface::createUri(string $uri = NULL): Psr\Http\Message\UriInterface

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: